Мрeжа за искуствено учење
Едукативна програма - МИУ Депо на едукативни материјали Партнери

Како да закажам настан? Чекор по чекор

Најчесто поставувани прашања

  1. Чекор 1: Кликнете на копчето прегледај на работилницата која сакате да ја изведате. Ќе бидете пренасочени кон страницата на соодветната институција каде што ќе ви се отвори календар.
  2. Чекор 2: Следете ги инструкциите и превземете ги материјалите потребни за работилницата.