Мрeжа за искуствено учење
Едукативна програма - МИУ Депо на едукативни материјали Партнери

Како да закажам настан? Чекор по чекор

Повик за студенти - Иновирај за животната средина

Повикот за ИноКамп 2 е отворен!
🙋‍♀️Ако си студент на природни или технички науки или имаш интерес и искуство поврзано со предизвикот тогаш Инокампот е наменет за тебе.
🗓️18-20 декември во Скопје
⏳ 48 часа
🪙 120.000,00 МКД награда за победникот
 
Предизвикот за Инокамп 2 е како да се доближат богатствата и активностите на Ботаничката градина до пошироката јавност.
Повеќе информации за повикот и апликациската форма можеш да најдеш на следниот линк - https://innocamps.lead.org.mk/?page_id=3095